۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
19:18
کد خبر : 9735925
۲۱:۳۱

۱۴۰۴/۰۹/۲۶

تقدیر از مدیر برتر تأیید شرعی سپاه همدان در هفته پژوهش  +تصاویر

همدان-به مناسبت هفته پژوهش، با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان، از محسن افشاری به عنوان «مدیر برتر تأیید شرعی» در بین رده‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۳ تجلیل شد. 

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش با حضور حجت الاسلام نجاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) از محسن افشاری به عنوان «مدیر برتر تأیید شرعی» در بین رده‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۳ تجلیل شد.

در این مراسم، با اهدای لوح سپاس از سوی دفتر تأیید محتوا و شرعی، از زحمات و اقدامات خلاقانه وی و همکارانش در راستای پیشبرد اهداف و تحقق مأموریت‌های محوله تقدیر به عمل آمد. 

حجت الاسلام نجاری در این مراسم ضمن تاکید بر بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب، در مورد تغییر آرایش رسانه‌ای و تبلیغاتی در مقابل دشمن، همگرایی فعالان فضای مجازی را در این عرصه ضروری دانست.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید